Графік роботи: 10:00 - 19:00 - Понеділок- Пятниця 11:00 - 19:00 -Субота - Неділя
м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова 29

Guerlain Parure Gold Skin Control High Perfection Matte Compact Foundation Rejuvenating effect - 24h wear - no-transfer № 0N (Neutral)8,7 гр

Guerlain Parure Gold Skin Control High Perfection Matte Compact Foundation Rejuvenating effect - 24h wear - no-transfer № 0N (Neutral)8,7 гр

Компактна пудра

3030грн
Повідомити про зміну ціни
Опис товару

Parure Gold Skin Control - це компактна тональна основа, яка ідеально поєднує в собі макіяж і засоби догляду за шкірою, поєднуючи у своїй надтонкій текстурі два основних компоненти формули тональної основи Parure Gold Skin: відтінок 24-каратного золота в поєднанні з дуетом екстрактів білої півонії.

Формула пудри забезпечує 24-годинну стійкість і 24-годинний комфорт². Завдяки неперевершеній фіксації, яка не залишає слідів на одязі, колір обличчя знаходиться під контролем: він бездоганно матовий і ідеально тримається на шкірі протягом дня, без ефекту маски і липкості. Винятковий результат макіяжу та догляд за шкірою.

Вуаль вишуканої м'якої матової пудри при нанесенні відчувається як догляд за шкірою і ідеально зливається з нею, робить її красивішою, гладкою, помітно пружнішою і сяйнистою. Ідеально однорідна шкіра виглядає оновленою і набуває сяйва молодості.

Відтінки компактної пудри-основи адаптовані до відтінків рідкої тональної основи. Parure Gold Skin Control ідеально поєднується з усіма типами шкіри, в бежевих, рожевих або ніжних бурштинових тонах.

Parure Gold має характерний і ніжний квітковий аромат. Свіжі зелені ноти змішані з ароматом соковитого персика. У нотах серця – троянда, малина та жасмин. В основі аромату – пудрові та бальзамічні ноти, бензоїн та білий мускус.

¹Клінічна оцінка та інструментальні дослідження 26 жінок європеоїдної раси.
²Самооцінка 26 жінок європеоїдної раси.

ПОРАДИ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ:

Нанесіть засіб Parure Gold Skin Control за допомогою спонжа-аплікатора, що додається, м'яко поплескуючи по всьому обличчю. Повторно нанесіть на ділянки обличчя, де потрібне більше покриття.

Для легкого покриття нанесіть пудру пензлем кабуки¹. Завдяки коротким синтетичним щетинкам пензель ідеально розгладжує шкіру, рівномірно розподіляє пудру та служить масажним аплікатором. Наберіть пензлем необхідну кількість пудри, потім розтушуйте круговими рухами від центру обличчя до країв.

¹Продається окремо.

РЕЗУЛЬТАТ: 

Разом із 24-годинною стійкістю, навіть при підвищеній вологості, Parure Gold Skin Control пропонує виняткові результати.
Протягом 24 годин відтінок залишається стабільним¹, коригуються колірні та текстурні недоліки¹, колір обличчя матовий¹, шкіра відчуває комфорт² та сяє¹.
Через 4 тижні жінки помітили на чистій шкірі більш рівний колір обличчя (+36%), більш гладку шкіру (+25%), більше здорового сяйва (+38%) та покращення якості шкіри (+37%).

¹Клінічна оцінка та інструментальні дослідження 26 жінок європеоїдної раси.
²Самооцінка 26 жінок європеоїдної раси.
³Самооцінка 29 жінок європеоїдної раси.

 

КОМПОНЕНТИ: 

Біла півонія
Використовується від пелюсток до коріння, біла півонія розкриває всі свої переваги.
Екстракт пелюсток білої півонії¹ підтримує молодість шкіри.
Екстракт кореня білої півонії - справжнє джерело сяйва - дозволяє отримати неймовірно рівний колір обличчя та ідеальну текстуру шкіри.
Чисте 24-каратне золото
Невід'ємний інгредієнт лінії Parure Gold, відтінок чистого 24-каратного золота дарує шкірі незрівнянне сяйво.

¹Випробування інгредієнта in vitro.

Відгуки про товар
На даний товар відгуки відсутні
Додати відгук
Додати відгук
Переглянуті товари
Парфумована вода для жінок
1050грн
Стійкий матуючий тональний крем SPF 20.
Парфумована вода для жінок