Графік роботи: 10:00 - 19:00 - Понеділок- Пятниця 11:00 - 19:00 -Субота - Неділя
м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова 29

Tom Ford Bitter Peach eau de parfum 50 мл

Tom Ford Bitter Peach eau de parfum 50 мл

Парфумована вода для жінок та чоловіків .

12500грн
Повідомити про зміну ціни
Опис товару

Нова яскрава парфумована вода Tom Ford Bitter Peach викликає неординарні почуття - до неї неможливо залишитися байдужими. З одного боку, цей аромат не про натуральний персик – він виразно синтетичний, наче пластиковий фрукт. З іншого, саме цим він і гарний – так, він штучний, але шалено красивий, зухвалий, навіть стервозний… Найкраща у світі прикраса для Поганого Дівча!

Якщо вам подобається східно-гурманський напрямок у його сучасній американській інтерпретації – «Гіркий Персик» точно сподобається і стане одним із улюбленців.

Він наповнює простір деревними та пряними, фруктовими та амбровими,пудровими та солодкими, ванільними та бальзамічними, цитрусовими та фужерними переливами – справжній калейдоскоп вражень!

Головна тема персика доповнена гірким червоним апельсином – цей тандем і створює основний ефект, решта нот лише розцвічує його відтінками. Спочатку колориту додає солодка квітка гелтотропа і пряний кардамон, у серці квіткову тему продовжує хвилюючий чуттєвий жасмин і контраст з ним давана - ароматний полин. Яскравий алкогольний акцент дарує тандем рому та коньяку.

У фіналі вас зачарує химерне поєднання індонезійських почуттів та вершкового сандалу, солодких бобів тонкого та смолистих нюансів бензоїну та стираксу, деревного шарму кашмерана та солодкувато-димного ветивера, ніжної манливої ​​ванілі та чуттєвого лабдануму.

Верхні ноти: геліотроп, кардамон, червоний апельсин, персик
Нота серця: давана, жасмин, коньяк, ром
Базові ноти: бензоїн, боби тонка, ваніль, ветивер, кашмеран, лабданум, пачулі, сандалове дерево, стиракс

Прем’єра аромату: 2020

Країна : США

Відгуки про товар
На даний товар відгуки відсутні
Додати відгук
Додати відгук