We work daily from 8.00 to 20.00
city of Vinnitsa, st. Oleg Koshevogo, 14, office 2

Voluspa Japonica Collection Moso Bamboo Candle 397 г

Voluspa Japonica Collection Moso Bamboo Candle 397 г

Парфумована свічка

2250UAH
Description of the product

Прогуляйтесь по лісовій стежці та освітліть стежку до лісу, де процвітає аромат на природі з виноградними лозами черкої серед високих гілок японського кипариса. Пишні зелені зарості процвітають у родючому темному мускусному ґрунті, а свіжі саджанці бамбука поєднуються з міцним високим очеретом, переплетеним із зеленню. Увійдіть у свій секретний будинок на дереві та вдихніть.

Ароматична свічка VOLUSPA Japonica Moso Bamboo наповнить чудовим ароматом вашу оселю, створивши затишну атмосферу, завдяки якій ви завжди почуватиметесь прекрасно.

Властивості:

  • деревний аромат
  • стильна упаковка
  • веган-засіб

Склад:

  • із вмістом кокосової олії
  • тип гнота бавовнянний  

Спосіб використання:
Свічку потрібно ставити на досить жаростійкій поверхні. Свічка не має горіти понад 4 години. Не допускайте догорання свічки до самого кінця. В жодному не залишайте запалену свічку, розташовану поблизу займистих предметів, без догляду. Зберігати в недосяжному для дітей і домашніх тварин місці. Залишайте свічку горіти, аж доки її верхня поверхня повністю не розплавиться. Це запобігатиме утворенню небажаного заглиблення у воску. Для забезпечення оптимального горіння рекомендовано регулярно підрізати ґніт відповідно до потреби.

Product Reviews
There are no reviews for this product
Get feedback
Add review
Revised goods
Кератинова маска для пошкодженого волосся
Тональний крем для натурального вигляду шкіри.
Помада для губ шовковисте покриття, сяючий колір .  З можливістю...